Bijele Branimir; Bane grejni kablovi; de-baxy; baxy; debaxy; debaxy grejanje; de-baxy grejanje; de; firme beograd; kablovi; brzo grejanje; najbolja firma; firma; heating; danfoss; danfos heating; podno grejanje; elektro podno grejanje; zastita od smrzavanja; zastita oluka od smrzavanja; zastita cevovoda; grejanje staklenika; zastita betona od pucanja; otapanje snega i leda; devi danfoss; grejni kablovi; grejne mrezice; grejanje rampi; grejanje oluka; hladionicka vrata; podno grejanje; podno grejanje beograd; grejanje beograd; grejanje cevovoda;

ZAŠTITA CEVOVODA

U zimskom periodu, kod niskih temperatura može doći do smrzavanja fluida u cevi, a samim tim i do pucanja cevi. Pri udarima Košave ili nekog drugog jakog vetra desiće se isto. Da bi to sprečili, nije dovoljno samo postaviti termoizolaciju oko cevi, već je potrebno grejati, kada je spoljna temperatura niska. Za zaštitu cevi od zamrzavanja koriste se grejni kablovi i mogu se zaštititi: vodovodne cevi, kanalizacione cevi, prskalice, hidrantska instalacija, cevi za odvođenje kondenzata u instalacijama klimatizacionih i ventilacionih sistema.

Takođe, postoje i sistemi gde je potrebno održavanje odgovarajuće temperature tečnosti koja se prenosi putem cevi, npr. u cevovodima sa toplom vodom i industrijskim cevovodima koji služe za transport tečnosti visokog stepena žitkosti (npr čokolada, ulje ili slično).

Devi- Danfoss sistemi za cevi se mogu instalirati unutar i izvan cevi, za unutrašnje i spoljašne mreže cevi kao i unutar ili na cevima koje se nalaze iznad i ispod zemlje.

Devi- Danfoss sistemi za cevi se sastoje od savitljivih grejnih kablova, termostata i montažnog materijala. Termostati sa nalegajućim senzorima osiguravaju da samo minimalna količina energije bude iskorišćena kako bi se ostvarili optimalni rezultati.

I u ovakvim situacijama “De-Baxy” je tu da vam pomogne!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Welcome , today is Sunday, August 19, 2018